xeo®: laser- en lichtbehandelingen.

xeo® is een een multi-engine en multi-application platform, waarmee meer dan 92% van alle laser- en IPL-behandelingen uitgevoerd worden.

Boek je demo vandaag nog.


Boek een demo


Je kan een behandeling voorstellen op maat van elk patiënt. En dat maakt het net zo interessant.
Ina Vrints
Ina VrintsPlastisch Chirurg, Clinic 12b (Wilrijk)

Cutera xeo®

xeo® is een multi-engine en multi-application werkstation dat geoptimaliseerd is om met zijn ipl- en lasersysteem een breed gamma aan niet-invasieve, esthetische behandelingen uit te voeren (meer dan 20 behandelingen) op eender welke huidskleur.

xeo® technologie

xeo®: volledig aanpasbaar​

Behandel tot 92% van alle laser- en IPL behandelingen

Behandel alles van acné, pigmentvlekken, rosacea, spataders, couperose en rimpels tot laserontharing en het verjongen van de huid

Geen downtime dankzij Laser Genesis

Onze Laser Genesis procedure is een behandeling zonder downtime die heel het jaar uitgevoerd kan worden.

truPulse energieaflevering

Cutera’s gepatenteerde truPulse energieaflevering geeft tijdens de duurtijd van de puls constante energie af en zorgt zo voor consistente prestaties en klinisch bewezen resultaten.

Beste van twee werelden​

Dankzij de gepatenteerde nd:YAG-technologie (goedgekeurd door de Food and Drug Administration – FDA) van Cutera zijn de xeo laser- en Ipl-behandelingen perfect geschikt om de algemene complexiteit en gezondheid van de huid te verbeteren.

Daarnaast maakt de xeo ook gebruik van de Limelight en AcuTip IPL’s om vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan, Er:YSGG laser delivery om de oppervlakkige huid te helen en Titan om een thermisch profiel van de huid te creëren.

Limelight, AcuTip™ & Er:YSGG ​

Naast de nd:YAG-technologie die gebruikt wordt voor haarverwijdering, vasculaire schade en Cutera’s signatuurbehandeling Laser Genesis, kan xeo

  • vroegtijdige huidveroudering door de zon tegengaan met de LimeLight en AcuTip™,

  • huidvernieuwing stimuleren met de Er:YSGG laser en nieuwe collageengroei stimuleren met behulp van de Ipl-energie van Titan, een ideale manier om een jeugdige en gezonde uitstraling te creëren zonder chirurgie, hersteltijd of injecties.Ontdek alle mogelijkheden van de xeo.

Boek een demo

xeo® resultaten

De xeo® levert verbluffende resultaten af met al haar type behandelingen.

xeo® in beeld


Xeo Laser Genesis Treatment

Xeo Blossom ST by Cutera

Xeo Blossom SR by Cutera

Cutera introduces the xeo Blossom HR

Cutera’s xeo, truSculpt 3D and the excel V

xeo LG by Cutera

xeo® handstukken

xeo® is compatibel met meerdere handstukken waarmee artsen een breed scala aan cosmetische behandelingen kunnen uitvoeren.

  • Nd:YAGG
  • Limelight
  • ProWave LX™
  • AcuTip™
  • Titan®
  • Pearl® Er:YSGG
  • Pearl® Fractional Er:YSGG

Nd:YAGG

Nd:YAGG

truPulse Nd: YAG van Cutera biedt tot 15 behandelingstoepassingen en is geschikt voor alle huidtypen.

Het systeem is geoptimaliseerd voor permanente haarverwijdering, het behandelen van vasculaire laesies op het gezicht en de onderste ledematen en omvat de zeer populaire Laser Genesis procedure voor revitalisatie van de huid zonder downtime.

Limelight

LimeLight

LimeLight van Cutera is een niet-invasieve IPL-behandeling die kan worden aangepast aan verschillende huidtinten en leeftijden. Het is een uitzonderlijke, revitaliserende huidbehandeling met minimaal ongemak.

Naast de behandeling van zonnevlekken kan LimeLight ook pigmentvlekken en couperose behandelen en zorgt hij voor een verbeterde teint. LimeLight is geschikt voor de behandeling van gelaat, hals, décolleté en handen.

ProWave LX™

ProWave LX™

De ProWave LX overwint de beperkingen van andere IPL-technologie voor ontharing. Lichtere en fijnere ontharing is gemakkelijker mogelijk door de betere richtmogelijkheden.

De ProWave LX biedt een snelle, comfortabele ontharingsbehandeling die op kleine en grote oppervlakken kan worden gebruikt.

AcuTip™

AcuTip™

AcuTip maakt gebruik van lichttechnologie om het risico op littekens of hypopigmentatie te behandelen dat vaak voorkomt bij traditionele cryotherapie.

De gekoelde tip is ideaal voor het verwijderen van zonnevlekken en spataders op de neus, wangen, kin en andere delen van het gezicht.

Titan®

Titan®

De Titan anti-aging gebruikt een unieke lichtbron om een thermisch profiel in de lederhuid te creëren en zo de huid strakker te maken en collageengroei te stimuleren.

Het is de eerste op maat gemaakte infraroodlichtbron voor diepe penetratie en wordt voornamelijk gebruikt voor de nek en de buik.

De Titan kan worden gebruikt op alle huidtypen, inclusief een gebruinde huid. Het Titan-handstuk biedt bovendien een 3D-revitalisatieprocedure.

Pearl® Er:YSGG

Pearl® Er:YSGG

De Pearl biedt een epidermale vernieuwingsprocedure die oppervlakkige huidimperfecties en tekenen van veroudering zoals zon-, ouderdomsvlekken en rimpels aanpakt.

Het biedt optimale resultaten met minimale downtime.

Pearl® Fractional Er:YSGG

Pearl® Fractional Er:YSGG

De Pearl Fractional anti-aging laser is een enkele behandeling voor rimpels, vergrote poriën, onregelmatige huidtextuur en acnelittekens.

Het behandelt diepe imperfecties en een vermoeide, verweerde huid.