Dry Nederland

xeo® is een een multi-engine en multi-application platform, waarmee meer dan 92% van alle laser- en IPL-behandelingen uitgevoerd worden.

Boek je demo vandaag nog.

Cutera xeo®

xeo® is een multi-engine en multi-application werkstation dat geoptimaliseerd is om met zijn ipl- en lasersysteem een breed gamma aan niet-invasieve, esthetische behandelingen uit te voeren (meer dan 20 behandelingen) op eender welke huidskleur.

Volledig aanpasbaar

Dankzij het innovatieve ipl- en lasersysteem kunnen meer dan 20 behandelingen uitgevoerd worden.

nd:YAG

dankzij onze gepatenteerde nd:YAG lichttechnologie kan de complexiteit en gezondheid van de huid nog meer verbeterd worden.

truPulse

truPulse zorgt voor consistente prestaties dankzij de korte pulsen die constante energie blivjen afgeven.

Handstukken

xeo is compatibel met meerdere handstukken waarmee artsen een breed scala aan cosmetische problemen kunnen behandelen:

3 Procedures

De xeo is gemaakt om moeiteloos zowel Laser Genesis als Pearl Fusion en 2D + 3D Huidverjonging procedures uit te voeren.

Complementair met plastische ingrepen

De xeo is perfect complementair aan typische plastische ingrepen zoals facelifts en ooglidcorrecties.

xeo® technologie

xeo®: volledig aanpasbaar​

Behandel tot 92% van alle laser- en IPL behandelingen

Behandel alles van acné, pigmentvlekken, rosacea, spataders, couperose en rimpels tot laserontharing en het verjongen van de huid

Geen downtime dankzij Laser Genesis

Onze Laser Genesis procedure is een behandeling zonder downtime die heel het jaar uitgevoerd kan worden.

truPulse energieaflevering

Cutera’s gepatenteerde truPulse energieaflevering geeft tijdens de duurtijd van de puls constante energie af en zorgt zo voor consistente prestaties en klinisch bewezen resultaten.

Beste van twee werelden​

Dankzij de gepatenteerde nd:YAG-technologie (goedgekeurd door de Food and Drug Administration – FDA) van Cutera zijn de xeo laser- en Ipl-behandelingen perfect geschikt om de algemene complexiteit en gezondheid van de huid te verbeteren.

Daarnaast maakt de xeo ook gebruik van de Limelight en AcuTip IPL’s om vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan, Er:YSGG laser delivery om de oppervlakkige huid te helen en Titan om een thermisch profiel van de huid te creëren.

Limelight, AcuTip™ & Er:YSGG ​

Naast de nd:YAG-technologie die gebruikt wordt voor haarverwijdering, vasculaire schade en Cutera’s signatuurbehandeling Laser Genesis, kan xeo

 • vroegtijdige huidveroudering door de zon tegengaan met de LimeLight en AcuTip™,

 • huidvernieuwing stimuleren met de Er:YSGG laser en nieuwe collageengroei stimuleren met behulp van de Ipl-energie van Titan, een ideale manier om een jeugdige en gezonde uitstraling te creëren zonder chirurgie, hersteltijd of injecties.

Ontdek alle mogelijkheden van de xeo.

xeo® behandelingen

xeo® is gestoeld op een aantal signatuurbehandelingen waaronder Laser Genesis, Pearl Fusion & 2D + 3D Huidverjonging.

Dankzij haar flexibliteit kan de xeo® haast elke huidaandoening behandelen.

 • Acne en littekens
 • Ouderdomsvlekken
 • Angiomas
 • Gecompromiteerde huid
 • Diepe huidverhitting
 • Permanente ontharing
 • Zonnevlekken
 • poikiloderma van Civatte
 • Rosacea
 • Diffuse roodheid
 • Aders op het aangezicht
 • Aders op de benen
 • Aders onder de ogen
 • Vaatverwijding
 • Wratten
 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Bloedblaren

Laser Genesis

Cutera’s gepatenteerde Laser Genesis-procedure is een behandeling zonder downtime die het hele jaar door kan worden uitgevoerd, perfect geschikt voor het opfrissen en perfectioneren van de oppervlakkige huid.

Pearl Fusion

Pearl Fusion combineert Pearl® en Pearl Fractional®-technieken om gepersonaliseerde behandelingen te kunnen uitvoeren met een kortere hersteltijd

Dankzij de verbeterde efficiëntie kan Pearl Fusion fijne lijntjes, rimpels, vergrote poriën, onregelmatige huidstructuur en acne-littekens nog doelgerichter aanpakken.

2D + 3D Huidverjonging

Xeo’s Huidverjongingtherapie is een twee- of drielagige behandeling die met minder sessies meer en betere resultaten oplevert.

Xeo 2D combineert limelight® en Laser Genesis om niet-invasief en zonder downtime bruine vlekken, roodheid en andere huidimperfecties weg te werken.

Xeo 3D combineert Titan®, Limelight® en Laser Genesis om efficiënt algemene verouderingstekens zoals roodheid, pigmentvlekken en rimpels te verwijderen.

xeo® resultaten

De xeo® levert verbluffende resultaten af met al haar type behandelingen.

Type behandeling: xeo

Aantal behandelingen: 1

Type behandeling: Laser Genesis

Aantal behandelingen: 9

Type behandelingen: LimeLight

Aantal behandelingen: 1

Type behandeling: truPulse Nd:YAG

Aantal behandelingen: 1

xeo® in beeld

xeo® handstukken

xeo® is compatibel met meerdere handstukken waarmee artsen een breed scala aan cosmetische behandelingen kunnen uitvoeren.

Nd:YAGG

truPulse Nd: YAG van Cutera biedt tot 15 behandelingstoepassingen en is geschikt voor alle huidtypen.

Het systeem is geoptimaliseerd voor permanente haarverwijdering, het behandelen van vasculaire laesies op het gezicht en de onderste ledematen en omvat de zeer populaire Laser Genesis procedure voor revitalisatie van de huid zonder downtime.

LimeLight

LimeLight van Cutera is een niet-invasieve IPL-behandeling die kan worden aangepast aan verschillende huidtinten en leeftijden. Het is een uitzonderlijke, revitaliserende huidbehandeling met minimaal ongemak.

Naast de behandeling van zonnevlekken kan LimeLight ook pigmentvlekken en couperose behandelen en zorgt hij voor een verbeterde teint. LimeLight is geschikt voor de behandeling van gelaat, hals, décolleté en handen.

ProWave LX™

De ProWave LX overwint de beperkingen van andere IPL-technologie voor ontharing. Lichtere en fijnere ontharing is gemakkelijker mogelijk door de betere richtmogelijkheden.

De ProWave LX biedt een snelle, comfortabele ontharingsbehandeling die op kleine en grote oppervlakken kan worden gebruikt.

AcuTip™

AcuTip maakt gebruik van lichttechnologie om het risico op littekens of hypopigmentatie te behandelen dat vaak voorkomt bij traditionele cryotherapie.

De gekoelde tip is ideaal voor het verwijderen van zonnevlekken en spataders op de neus, wangen, kin en andere delen van het gezicht.

Titan®

De Titan anti-aging gebruikt een unieke lichtbron om een thermisch profiel in de lederhuid te creëren en zo de huid strakker te maken en collageengroei te stimuleren.

Het is de eerste op maat gemaakte infraroodlichtbron voor diepe penetratie en wordt voornamelijk gebruikt voor de nek en de buik.

De Titan kan worden gebruikt op alle huidtypen, inclusief een gebruinde huid. Het Titan-handstuk biedt bovendien een 3D-revitalisatieprocedure.

Pearl® Er:YSGG

De Pearl biedt een epidermale vernieuwingsprocedure die oppervlakkige huidimperfecties en tekenen van veroudering zoals zon-, ouderdomsvlekken en rimpels aanpakt.

Het biedt optimale resultaten met minimale downtime.

Pearl® Fractional Er:YSGG

De Pearl Fractional anti-aging laser is een enkele behandeling voor rimpels, vergrote poriën, onregelmatige huidtextuur en acnelittekens.

Het behandelt diepe imperfecties en een vermoeide, verweerde huid.

Meer info nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Met miraDry is er eindelijk een veilige en pijnloze manier om lastig okselzweet en geurtjes halt toe te roepen. 

Gedaan met extra t-shirts meezeulen en je blauw betalen aan tijdelijke oplossingen. Met miraDry ben je voor altijd verlost van je probleem.

Heb je nog vragen of wil je meteen een consult inboeken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.