miraDry de permanente oplossing tegen okselzweten bij miraDry expert dermatoloog Wim Venema in Amersfoort en Assen.

DARE TO REVEAL YOURSELF

KOSTEN

Een informatief gesprek is gratis! Vervolgens kost behandeling met de miraDry maximaal 2500 euro. Voor dit bedrag krijgt u 2 behandelsessies. De eerste behandelsessie kost 1500 euro en de tweede behandelsessie 1000 euro. Er wordt hierbij vanuit gegaan dat er 2 behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Maar omdat er in zeker 50% van de gevallen al voldoende resultaat is na 1 behandeling, kunnen de kosten beperkt blijven tot 1500 euro.

 

Winst

Wat bespaar je als je niet meer zweet onder de oksels? Denk aan allerhande dure lokale middeltjes, botox en sneller slijtende kleding en dan is de som is snel gemaakt. Maar denk vooral wat het je waard is om niet meer hinderlijk te zweten onder je oksels.

 

Behoefte aan extra informatie? Neem dan snel contact op via het contactformulier!

 

DIRECT CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht verzonden

De miraDry

 

De miraDry is een effectieve, blijvende niet invasieve en dus veilige behandeling voor okselzweten. Hiermee wordt een grote reductie van axillaire hyperhidrose verkregen. De veiligheid en effectiviteit zijn zo groot dat in de Verenigde Staten een FDA keurmerk is afgegeven. Nu wordt deze revolutionaire behandeling door DRY aangeboden!

 

LEES MEER

Axillair hyperhidrose

 

Overmatig okselzweten wordt ook wel axillaire hyperhidrose genoemd. Natte en sterk geurende oksels worden vaak gezien als teken van onverzorgdheid of uiting van angst. De oorzaak is echter meestal een te actief reagerende nervus sympathicus de zenuw die de zweetklieren in de oksel aanstuurt. Vaak wordt het probleem gemaskeerd en uit gene kan isolement ontstaan. Dit leidt tot gemiste kansen!

 

LEES MEER

Quisque a felis velgst nisl scelerisque ornare