miraDry de permanente oplossing tegen okselzweten bij miraDry expert dermatoloog Wim Venema in Amersfoort en Assen.

DARE TO REVEAL YOURSELF

DIRECT CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Bericht verzonden

Wim Venema

dermatoloog

Dermatoloog Wim Venema

Ik ben Wim Venema, de oprichter van DRY-nederland. Na mijn basisartsopleiding en daarna de huisartsenopleiding met daarna 2 jaren praktijkervaring heb ik  de opleiding tot dermatoloog in het UMC Groningen afgerond en ben ik op dit moment als dermatoloog verbonden aan het Wilhemina Ziekenhuis in Assen.

 

Uiteraard heb ik zoals veel van mijn collega dermatologen veel patiƫnten behandeld met botulinetoxine maar ben vooral steeds op zoek geweest naar een effectieve permanente oplossing voor overmatig okselzweten.

 

Sinds 2006 heb ik zo'n 600 patiƫnten behandeld doormiddel van hydrocurretage / hydrosuctie. Ik kende de miraDry behandeling sinds 2011. Toen Bo-medical (op dit moment de distributeur voor westeuropa) mijn mening vroeg over de miraDry twijfelde ik niet en heb binnen 3 dagen het eerste apparaat in europa gekocht. We moesten nog wachten tot de CE goedkeuring in februari 2014 maar daarna ben ik enthousiast aan het werk gegaan. Dat enthousiasme heb ik nog steeds als ik kijk naar de goede resultaten en ben sinds november 2014 in het bezit van een tweede apparaat.

 

Sinds dit jaar werk ik mee aan de introductie van deze behandeling in bijvoorbeeld het midden-oosten.

 

Toch wel bijzonder dat je onderdeel mag zijn van een  echt effectieve, veilige en vooral permanente behandeling die oprecht een lifechanger mag worden genoemd!

 

De miraDry

 

De miraDry is een effectieve, blijvende niet invasieve en dus veilige behandeling voor okselzweten. Hiermee wordt een grote reductie van axillaire hyperhidrose verkregen. De veiligheid en effectiviteit zijn zo groot dat in de Verenigde Staten een FDA keurmerk is afgegeven. Nu wordt deze revolutionaire behandeling door DRY aangeboden!

 

LEES MEER

Axillair hyperhidrose

 

Overmatig okselzweten wordt ook wel axillaire hyperhidrose genoemd. Natte en sterk geurende oksels worden vaak gezien als teken van onverzorgdheid of uiting van angst. De oorzaak is echter meestal een te actief reagerende nervus sympathicus de zenuw die de zweetklieren in de oksel aanstuurt. Vaak wordt het probleem gemaskeerd en uit gene kan isolement ontstaan. Dit leidt tot gemiste kansen!

 

LEES MEER

Quisque a felis velgst nisl scelerisque ornare